Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Γίάννενα, Πωγώνι, Ζίτσα: Ξεκίνησαν οι αυτοψίες ελέγχου κτηρίων - Κλειστά και αύριο τα σχολεία

Κλιμάκια ελέγχου αποτελούμενα από μηχανικούς του ΤΑΣ και του ΤΕΕ/Τμ. Ηπείρου, σε συνεργασία με μηχανικούς των Δήμων Ιωαννίνων, Ζίτσας και Πωγωνίου ξεκίνησαν τις αυτοψίες στα δημόσια κτίρια, αρχής γενομένης από τα διδακτήρια...


Οι αυτοψίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες από τα παραπάνω κλιμάκια σε συνεργασία με κλιμάκιο μηχανικών της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ) του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Οι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται στους Δήμους για την καταγραφή των αιτημάτων τους για έλεγχο των κατοικιών που έχουν υποστεί βλάβες εξαιτίας του σεισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αρμόδιο γραφείο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση στα τηλέφωνα 26513 60346 / 26510 72164 και φαξ 26513 60304.

***

Μετά από συζήτηση στη σημερινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ιωαννίνων, στο οποίο παρέστη και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας, καθηγητής κ. Ευθύμιος Λέκκας, ανακοινώνεται ότι δεν θα λειτουργήσουν και αύριο Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 οι δομές (Δημόσιες και Ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μόνο στους Δήμους Ιωαννιτών, Ζίτσας και Πωγωνίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί και να αξιολογηθεί ο τεχνικός έλεγχος των διδακτηρίων τους.

                                                                              ***



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου