Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Συνεδρίαση του Δ.Σ. του "ΚΑΘΑΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑ" την Πέμπτη 14/7/2016

Ενδιαφέρουσα αναμένεται η συνεδρίαση του Δ.Σ. του "ΚΑΘΑΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑ" μετά τις ενστάσεις και τις διαφωνίες που εκφράστηκαν από μέλη του Δ.Σ. για τον τρόπο λειτουργίας του καθώς και την ανεκτέλεστη απόφαση του τελευταίου Δ.Σ. για το κλείσιμο της σελίδας της Κίνησης στο facebook, που θεωρήθηκε προσπάθεια φίμωσης των διαφορετικών απόψεων. Με πολύ ενδιαφέρον επίσης αναμένεται και η θέση της Κίνησης για το θέμα της λύσης του Συνδέσμου Παρακαλάμιων Δήμων Προστασίας & Αξιοποίησης Ποταμού Καλαμά. Η συνεδρίαση είναι ανοιχτή για τα μέλη και τους φίλους της Κίνησης και τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:...

Πρόσκληση

Την Πέμπτη στις 14 του μηνός Ιουλίου 2016 και ώρα 11 π.μ. θα συνεδριάσει το Δ. Σ. της Κίνησης ”Καθαρός Καλαμάς” στα γραφεία της Κίνησης στο Βουτσαρά Ιωαννίνων με θέματα:

1) Ενημέρωση για τις επισκέψεις αντιπροσωπείας της Κίνησης σε φορείς (Περιφέρεια, Βιολογικό.)

2) Προγραμματισμός σύσκεψης με τις παρατάξεις του Δήμου Ζίτσας για δέσμευση σε θέματα αναφορικά με τον Καλαμά (καλή λειτουργεία του βιολογικού και αναβάθμισή του.)

3) Ορισμός ημερομηνίας της Γενικής Συνέλευσης.

4) Διάφορα.

Υπενθυμίζουμε πως όπως κάθε φορά η συνεδρίαση είναι ανοιχτή για τα μέλη και τους φίλους της Κίνησης που επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου